Het was een spannende en geslaagde dag waar we naar uit hebben gekeken. Lekkere cupcakes, snoepzakjes en suikerspinnen verkocht voor het goede doel. Salima heeft hoofddoeken verkocht waarvan de gehele opbrengst ook naar Stichting Dag MS! is gegaan. Ook Karima van Argansouss puur heeft van elke verkoop een gedeelte daarvan aan de Stichting gedoneerd. Peppers & Tapas en Arabesque Couture hebben ook ingezameld bij hun stand met een collecte-box die bij hun stand stond. We hebben daar vele zusters mogen ontmoeten met allemaal een mooi hart hamdoulilah. Dan voel je echt wat zusterschap in onze Ummah is.

Ben al mijn familieleden, Vriendinnen en vriendinnetjes van mijn nichtjes en alle andere zeer dankbaar die hebben geholpen om het mooie bedrag van € 2287.60 bij elkaar te krijgen voor Stichting Dag MS!

Alles is natuurlijk ook mede mogelijk gemaakt door de lieve zusters van Women United, Esra en Najoua. Wij zijn hun zeer dankbaar omdat we daar die dag hebben mogen staan. Wij krijgen van hun ook nog een mooi bedrag gedoneerd van €721,70 die zij die dag voor de Stichting hebben ingezameld.